Ασφαλής πληρωμή με πιστωτική κάρτα

Στην περίπτωση αυτή οδηγήστε σε μια σελίδα, όπου πρέπει να εισάγετε τα στοιχεία σας και αυτά της χρεωστικής ή πιστωτικής σας κάρτας. Αν επιθυμείτε μπορείτε να έχετε έως και 6 άτοκες δόσεις (μόνο με πιστωτική κάρτα) Αφού γίνει η χρέωση του ποσού της παραγγελίας, σας αποστέλλεται μέσω email μια προσωρινή απόδειξη, ενώ η κανονική απόδειξη θα σας έρθει μαζί με το πακέτο της παραγγελίας. Ο τρόπος πληρωμής με πιστωτική κάρτα είναι απολύτως ασφαλής μιας και χρησιμοποιούνται Secure Servers από τις τράπεζες για την πραγματοποίηση τέτοιων συναλλαγών.

Πληρώνοντας κατ' αυτό τον τρόπο το δέμα - υπόδημα σας αποστέλλεται ελεύθερο δηλαδή χωρίς καμία επιπλέον χρέωση κατά την παραλαβή του. Το έχετε πληρώσει και απλά το περιμένετε από την courrier που συνεργαζόμαστε ...

  

Αντικαταβολή, μετρητοίς κατά την παράδοση

Στην περίπτωση αυτή η πληρωμή γίνεται με την παράδοση των εμπορευμάτων στον χώρο που έχετε ορίσει κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, όταν η courrier που συνεργαζόμαστε σας παραδόσει το δέμα - υπόδημα τότε θα πληρώσετε την αξία της παραγγελίας σας.

  

Paypal

Είναι η ασφαλής μέθοδος πληρωμής που μπορεί να χρησιμοποιηθεί αντί της πιστωτικής-χρεωστικής σας κάρτας. Λειτουργεί μέσω ενός email με το οποίο έχετε λογαριασμό στην υπηρεσία Paypal και σας βοηθά στο να κάνετε ασφαλείς πληρωμές σε αγορές σας μέσω διαδυκτίου.

 

Τρόποι πληρωμής - Ελλάδα

Οι παραγγελίες από Ελλάδα μπορούν να εξοφληθούν με αντικαταβολή, πληρωμή με κάρτα, κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης και paypal

Τρόποι πληρωμής - Κύπρος/Χώρες εξωτερικού

Οι παραγγελίες μπορούν να εξοφληθούν με χρήση κάρτας (πιστωτικής/χρεωστική), κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης και paypal.

Λογαριασμός για πληρωμή με κατάθεση
ALPHA BANK
IBAN: GR86 0140 7090 7090 0233 0001 721
Δικαιούχος : Αφοι Πετρίδη Ο.Ε.